Lezajlott a falunap

2 órája

Fergeteges hangulat és kiváló műsorszámok jellemezték a falunapot

Igazán jól sikerült Sárszentágotán az idei falunap! Gyerekek és felnőttek, egyaránt megtalálták a maguk számára kedves a programokat!

Bokányi Zsolt

A gyerekeknek is szép emlék marad az esemény!

Fotó: Bokányi Zsolt / FMH

A fogathajtó pályán felállított rendezvénysátorban délután kettő órától már izgalmas műsorszámokkal hívták a közönséget. Jack Spenót műsora a gyerekeknek szólt, hatalmas sikert aratva a legkisebbek között.

Jack Spenót és a medvéje nagy sikert aratott!
Fotó: Facebook

Majd ezután Buch Tibor „asztalon táncolós” fergeteges műsora következett. A folytatásban a Kredenc együttes, majd táncbemutató a TenDance tánccsoport előadásában, illetve egy fergeteges rock and roll buli zajlott a rendezvényen.

Még az asztalon is táncolt az előadó!
Fotó: Buch Tibor Facebook

A nap zárásaként utcabálra hívták a bulizni vágyó közönséget, aminek a házigazdája Handa Soma volt, és este kilenctől kifulladásig ment a tánc. A bálban felléptek a Lumina Show táncosai akik LED lámpákba „burkolózva” varázsolták el a közönséget. A viharos időjárás Sárszentágotát sem kerülte el, de a rendezvénysátor alatt, zökkenőmentesen zajlott le a hajnalig tartó mulatság. A rendezvény ideje alatt persze kirakodóvásár, büfé, és légvár hívogatta a kicsiket és nagyokat egyaránt.


 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában