Javasolhatnak az olvasók

2 órája

Keresik a legjobb könyvtárost Fejér vármegyében

A Tóth György-emlékérem várományosára 2024. október 11-ig tehetnek javaslatot az olvasók és a szakma képviselői.

Bokányi Zsolt

Illusztráció

Fotó: Facebook

Korábban is beszámoltunk már róla, és felhívtuk a figyelmet a javaslattétel lehetőségére, miszerint a legjobb könyvtárost keresik a vármegyében. Az emlékérmet a vármegye közkönyvtáraiban, a könyvtári munka bármely területén dolgozó azon személy kaphatja meg, aki a tevékenységével, szakmai és emberi rátermettségével sokat tett a könyvtárhasználók magas színvonalú kiszolgálásáért. Az emlékérem már nyugdíjba vonult szakembernek is adható. 

Fotó: Illusztráció: Pexels

A Vörösmarty Mihály Könyvtár kéri a vármegyei intézmény munkatársait és olvasóit, hogy tegyenek javaslatot a kitüntetett személyre 2024. október 11-ig. A javaslatnak tartalmaznia kell a kitüntetésre javasolt személy munkásságának ismertetését és a jelölő aláírását – csoportos jelölés esetén a jelölők nevét és aláírását tartalmazó listát. A javaslatokat postai úton vagy elektronikusan lehet eljuttatni az alábbi elérhetőségekre: Vörösmarty Mihály Könyvtár, 8000 Székesfehérvár, Bartók Béla tér 1. Horváth Adrienn igazgató E-mail: [email protected]

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában