Kiállítások és koncert

2 órája

Sikert arattak a Dél-Amerikából érkező zenészek

A Goiási Ifjúsági Szimfonikus Zenekar adott koncertje a fehérvárcsurgói Károlyi-kastély díszudvarán. A szökőkút melletti salak volt a színpad és az impozáns épület pavilonjai kiváló akusztikát biztosítottak a kastélykerti koncerthez.

Palocsai Jenő

A szökőkút és a Károlyi-kastély oszlopsorai között szállt a szimfonikus zene

Forrás: Károlyi-kastély

A nyírt sövénnyel körbevett szökőkút és a Károlyi-kastély oszlopsorai között szállt a szimfonikus zene, más kulturális eseményekkel, is összekapcsolva.

–Szeptember 1-jén, vasárnap délután, a „Brazil Bioékszerek – Szépség és Természet”, valamint a “Társadalmi vállalkozás – Helyi identitás és tudás” című időszaki kiállítások megnyitóját követően a brazil Goiási Ifjúsági Szimfonikus Zenekar igen vidám zenei hangulatot teremtett brazil klasszikus zenei darabokat bemutató koncertjével a fehérvárcsurgói Károlyi-kastély díszudvarán. A 76 főből álló fiatal együttes számára Fehérvárcsurgó az európai turné egyik állomása – tudtuk meg Fekete Ágnestől, a kastély munkatársától.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában