KI MIT TUD?

3 órája

Izgalmasan zajlott az első válogató a Táncházban (galéria)

A Fejér vármegyei nyugdíjasok idén is a hagyományos tehetségkutatón bizonyíthatják, hogy ki mit tud!

Bokányi Zsolt

Izgalmas produkciók zajlottak

Fotó: Fehér Gábor/Fejér Megyei Hírlap

Hétfőn kezdődött és szerdán folytatódik majd az előadó művészet, valamint képző-, ipar- és népművészet kategóriákban meghirdetett verseny színpadi produkcióinak, zsűri előtt való bemutatása bemutatása Malom utcai Táncházban. Mint minden esztendőben, idén is sokan jelentkeztek a népszerű versenyre, illetve vesznek részt a jó hangulatú bemutatókon. A mintegy három évtizedes múlttal rendelkező rendezvény célja a verseny izgalmán túl, a vármegyében élő szépkorúak megszólítása, találkozási és közösségépítő lehetőségek biztosítása. 

A fellépők különböző, de mindig érdekes és izgalmas produkcióit a szakértő zsűri –Berki Lilla népdalénekes, népzene-pedagógus, Kuna Károly Jászai Mari-díjas színművész és Rovó Tamás koreográfus, táncművész – értékeli mindegyik napon. A válogatókon bemutatott produkciókat a háromfős zsűri bronz, ezüst, arany és kiemelt arany kategóriába sorolta és sorolja. A tárgyalkotó kategóriában érkezett pályamunkákból október 4-én, pénteken 15 órakor nyílik kiállítás a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ Fürdő sori épületében, a tárlat november 6-ig látogatható Az idei Szenior ki mit tud? a Táncházban rendezett díjátadóval zárul október 27-én, vasárnap 15 órakor.

Izgalmas percek
Munkában a zsűri
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában