Dzunic Branislav

2017.11.21. 08:30

A tréner elégedett az Alba kosarasaival

A bajnokságban zsinórban harmadik győzelmét aratta az Alba férfi kosárcsapata, amely Pakson győzött.

Horog László

Dzunic Branislav

Fotó: Koppán Viktor

Nemcsak a hazai pontvadászaton, a nemzetközi kupában is elkapták a fonalat a kék-fehérek; két vereség után három győzelmet arattak a Europe Cup-on, átvették a vezetést az F-csoportban. A bajnokságban is mélyről kezdték meg a felzárkózást, a zsinórban aratott sikereknek hála, már a 8. helyen várják a folytatást.

A nemzetközi kupában legközelebb december 6-án, szerdán este Minszkben lépnek pályára, három nappal később, december 9-én, szombaton pedig a bajnokságban fogadják a Sopront.

Dzunic Branislav
Fotós: Koppán Viktor

- A sérültek visszatértek, egyre erősebbek vagyunk. A hétvégén főleg védekezésben nyújtottunk jót, hatvan ponton tartottuk a jó erőkből álló Paksot, ami dicséretes. Jól kezdtük, ez meghatározta a mérkőzés képét. Akadt több olyan pillanat, amikor eldönthettük volna a dolgot, de a hazaiak visszakapaszkodtak. Alig hihető, hogy mindössze 14 százalékkal dobtunk kintről. Ám a stabil védekezésünk miatt ez is belefért – mondta Dzunic Branislav, az edző.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában