Szeretettel fogadták Tolnában

2017.11.28. 18:31

A drukkerek tapsa járt az Alba Fehérvár irányítójának

A legutóbbi bajnokin Pakson nyert az Alba. Az irányítót, Kovács Ákost nagy szeretettel fogadták a drukkerek.

Horog László

kov

Nyolc szezont húzott le az ASE kosárlabda csapatában, a nyáron szerződött a bajnok és kupagyőztes fehérváriakhoz Kovács Ákos. A 29 éves irányítót megható szeretettel fogadták az atomvárosban. Amikor a meccs rajtja előtt átvette a tolnaiak ajándékát, hosszasan tapsolták a drukkerek, a nevét skandálták.

– Közel egy évtizedet töltöttem Pakson, ami nem múlik el nyomtalanul. Szerettem ott kosárlabdázni, a szurkolókkal nagyon jó kapcsolatot ápoltam. A legutóbbi bajnoki után néhányan megvártak, nekik külön is megköszöntem a fogadtatást. A mérkőzés előtt nem kavarogtak bennem furcsa érzések, úgy készültem a meccsre, mint bármelyikre. A legtöbb sportoló életében eljön a pillanat, hogy visszatér korábbi állomáshelyére, kinek előbb, kinek később. Nekem most jött el – közölte az Alba Fehérvár irányítója.

Kovács Ákos Fotó: a szerző

Ahogy a társaknak, neki is egyre jobban megy a játék az utóbbi időben, akadt találkozó, amelyen 18 pontot dobott, valamint sok gólpasszt kiosztott. Optimistán várja a jövő szerdai, minszki kupamérkőzést, majd a hazai pályán következő bajnoki derbiket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában