Focitorna

2019.06.12. 22:15

Jung Józsefre emlékeznek Battyánban

A helyi kötődésű, országosan elismert egykori labdarúgó edző tiszteletére negyedik alkalommal rendeznek focitornát június 16-án, vasárnap 9 órától a sportpályán.

V. Varga József, Nagy Péter

Idén lenne 70 esztendős a kiváló szakember

Fotó: feol.hu

Délelőtt a házigazdák és a környék általános iskoláinak gyermek utánpótlástornája zajlik, 14 órától pedig a Dunaújváros, a Szabadbattyán (két gárdával) és a Videoton labdarúgócsapata lép pályára az öregfiúknál. A dunaújvárosi alakulatot Móri Imre, a két szabadbattyánit Csuti Zoltán és Tóth László, a Vidiét Németh János vezeti. Az emléktornán tiszteletét teszi több ismert játékos, edző, sportvezető és sportbarát egyaránt.

Idén lenne 70 esztendős a kiváló szakember
Fotó: feol.hu

Jung József 2015 májusában, váratlanul hunyt el. 66 éves volt. Edzői pályafutását Szabadbattyánban kezdte, majd a MÁV Előre, a Videoton (30 éven át) és a Dunaújváros következett. Olyan játékosokat nevelt ki mint Bekő Balázs, Simek Péter, Báló Tamás vagy Csehi Tamás. Újvárosból ment nyugdíjba, utána visszatért szülőfalujába, ahol gyerekekkel foglalkozott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában