Változás

2 órája

Átmenetileg szünetel hétvégenként a Nyitott Tornatermek program

Október 14-től átmenetileg szünetel hétvégenként a Nyitott Tornatermek program, a mozogni vágyók csak hétköznapokon vehetik igénybe az ingyenes lehetőségeket. Az őszi vakáció ideje alatt is ideiglenesen leáll, majd november 4-től újraindul a sokak által igénybe vett és kedvelt foglalkozások sora.

Feol.hu

A mozogni vágyók átmenetileg csak hétköznapokon vehetik igénybe az ingyenes lehetőségeket

Forrás: Feol / Archív

Több változás lépett életbe a díjmentes sportolási lehetőségeket kínáló, országosan egyedülálló Nyitott Tornatermek programban Székesfehérváron. Október 14-től, hétfőtől csak hétköznapokon várják a mozogni vágyókat az ingyenes mozgásprogramok. Ezt figyelembe véve 23 helyszínen 21 féle lehetőség közül lehet választani. Az őszi szünet ideje alatt, október 26-tól november 3-ig átmeneti jelleggel teljesen szünetel, majd a vakáció végeztével, november 4-től, hétfőtől újraindul a program.
Korábbi híradásunk szerint a Köfém SC tekecsarnokának felújítása miatt 2025. április 11-ig szünetel a pénteki teke foglalkozás. – írja az ÖKK

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában