kosárlabda

2019.11.18. 19:47

Elszántabb játék kell

Az Alba Fehérvár kosarasai a hét végén Körmenden léptek pályára és szenvedtek 94-80-as vereséget. A kék-fehérek végig futottak az eredmény után.

Horog László

Jesús Ramírez előretekint Fotó: Bus Csaba / Petőfi Népe

Fotó: Bus Csaba

– A meccs elején pontatlanul, túl sok hibával játszottunk, a hazaiak komoly előnyt szereztek. Később a problémák egy részét sikerült kijavítanunk, jobban teljesítettünk. A második félidőben már voltak kimondottan biztató időszakaink, de ezek nem voltak elegendőek ahhoz, hogy fordítsunk, megnyerjük a meccset a jó erőkből álló házigazdák ellen. Ehhez az kell, hogy az egész mérkőzésen, negyven percen át pontosabban, fegyelmezettebben, elszántabban kosárlabdázzunk – mondta a fehérváriak vezetőedzője, Jesús Ramírez.

Jesús Ramírez előretekint
Fotó: Bus Csaba / Petőfi Népe

A vendégek centere, Molnár Márton szerint megérdemelt sikert arattak a házigazdák.

– Agresszíven kezdtek a vasiak, letámadtak bennünket. Sok labdát eladtunk, nem működött a védekezésünk, a hazaiak könnyű kosarakat szereztek. A félidőben átbeszéltük a hibákat, a folytatásban jobban játszottunk, de a körmendiek megérdemelten győztek.

Az Alba szombaton 14.30-kor fogadja a DEAC-ot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában