fvse

2020.11.02. 21:11

A fehérvári pólósok nyerték a rangadót

A vízilabda OB I/B-ben szereplő Fehérvár Vízilabda SE hatpontos mérkőzést nyert meg hazai környezetben a hétvégén a Dunakanyar Waterpolo ellen, begyűjtve ezzel harmadik győzelmét a bajnokságban.

Kecskés Zoltán

Bekő Martin, az FVSE technikai vezetője elégedett

Fotó: játékos

Fehérvár VSE –Dunakanyar Waterpolo 14-12 (3-1, 3-3, 6-3, 2-5)

Gólok: Varga M. 3., Sóvári 3, Szilvasán 3, Pászti 2, Bekő 1, Szedmák 1, Mihályi 1, illetve Szabó P. 2, Szabó B. 2, Cseh 2, Tusa 2, Buzás 2, Korvicska 1, Radócz 1.

Szombaton a Dunakanyar felnőtt csapatát fogadta a Fehérvár Vízilabda SE a hazai medencében. A leányfalui együttessel már sok mérkőzést vívtak az elmúlt években, a feljutásunk évében többször fogadták a fehérváriakat edzésre, mondhatni velük készültek a kvalifikációra. Abból a csapatból még többen ma is játszanak, igazi rutinos játékosaik vannak, az idei évben pedig emellé erős, fiatal pólósok is csatlakoztak.

Az előző mérkőzéseken sajnos a FVSE nem tudott teljes kerettel felállni, ez most sem volt másképp, de a fiatalok, a beépülő játékosok kezdik felvenni a bajnokság ritmusát, ami már az eredményekben is megmutatkozik.

Bekő Martin, az FVSE technikai vezetője elégedett
Fotó: játékos

Bekő Martin, az egyesület technikai vezetője és egyben játékosa elmondta, hogy egy igen agresszív ellenféllel találták szembe magunkat szombat este, de az elején a kemény, fegyelmezett védelemnek köszönhetően sikerült hamar több gólos előnyt kiharcolni, amit a végéig tudtak tartani, így mentálisan is fárasztva ellenfelünket. Egy nagyon paprikás, jó iramú mérkőzést láthattunk, látványos gólokkal tűzdelve. A bajnokság nagyon szoros, minden egyes megszerezhető pontnak nagyon nagy jelentősége lehet a végelszámolásban.

Egyetértett ezzel a kijelentéssel az FVSE, vezetőedzője Gyöngyösi János is, akinek csapata jelenleg ötös holtversenyben a 3. helyen áll.

– Már-már a durvaság határát többször átlépő ellenfelet sikerült legyőzni! Örömteli, hogy a mérkőzésen végig mi vezettünk, csak 0-0-nál volt egyenlő az állás. A legfontosabb, hogy nem sérült meg senki... Legközelebb Szombathelyre megyünk, ellenfelünk az elmúlt idényben még a legmagasabb osztályban szerepelt, így erős csapatra, szoros és egyben jó mérkőzésre számítok!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában