Labdarúgás

2020.11.06. 19:20

Presztízscsatán aratott győzelmet a Csákvár

Rendkívül fontos, a durvaságoktól sem mentes győzelmet aratott az Aqvital FC Csákvár az NB II.-es bajnokság 15. fordulójában hazai pályán a Szombathelyi Haladás ellen, így mindösszesen már csak 1 pontra van a kiesést elkerülő 17. helytől.

Kecskés Zoltán

Az Aqvitálnál minden találkozót döntőnek fogtak fel az elmúlt időszakban, és zsinórban három győzelmet is sikerült behúzniuk. Vasárnap 13.30-kor pedig egy pikáns meccs vár Visinka Ede tanítványaira a második helyezett budaörsiek ellen, akiket néhány héttel ezelőtt óriási meglepetésre 3-1-es eredménnyel búcsúztattak a Mol Magyar Kupából. Egy igazi futballcsemege következik a szurkolóknak. A Budaörs az élen álló DVSC-re tapadna, míg a Csákvár folytatná a nyerő szériáját, és elkerülne a táblázat alsó feléből.

Jó hír, hogy a Szombathelyi Haladás ellen sérülés miatt lecserélt házi gólkirály Daru Bence és Nándori Botond is jól van, megúszták törés és szakadás nélkül. Sok idejük azonban nincs a lábadozásra.

– Magabiztosan vezettünk, egyre inkább érezhető volt, hogy a Haladás nem lesz képes fordítani. Sajnos egyik-másik játékosa nehezen dolgozta fel, hogy váratlan vereségnek néz elébe, és igyekezett „fájdalmat” okozni. A meccs után bevittek a kórházba, éjfél után végeztünk. A jelek szerint megúsztam a durva belépőt – mondta a klub honlapján Nándori, az Aqvital FC Csákvár középpályása.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában