Felemás mérleggel

2021.03.05. 18:31

Győzelem és vereség kísérte az utánpótlás röpisek útját

A MÁV Előre Röplabda Akadémia U21-es csapatai dupla fordulót játszottak a nemzeti bajnokságokban. Rajtuk kívül U15-ben léptek pályára még a fehérvári utánpótlás játékosok.

Káldor András

Az U15-ös lányok egy győzelem mellett egy vereséget szenvedtek

Fotó: a klub

A MÁV Előre Röplabda Akadémia U15-ös leány gárdája az gyermek bajnokság (OGYB) másodosztályának 2. fordulójának aktuális állomásán, Budapesten játszott két mérkőzést. Nagy Róbert tanítványai első meccsüket megnyerték a Vasas ellen, a másodikon viszont kikaptak a Békéscsaba együttesétől.

Vasas SC KÉK – MÁV Előre Röplabda Akadémia 0:3

MÁV Előre Röplabda Akadémia – LINAMAR-BRSE Ezüst 0:3

A MÁV Előre Röplabda Akadémia kerete: Lakatos, Kovács K., Göböly, Marcinka P., Marcinka L., Papp, Nagy J., Szüts-Török, Barna, Varga L., Friedmann. Vezetőedző: Nagy Róbert.

– Az első meccsen nagyon koncentráltan nyitottunk és játszottunk, viszont az ellenfélnél sok volt a hálóérintési hiba, ami szintén nekünk kedvezett. A második mérkőzésen az ellenfél remek mezőnymunkával és határozott támadásokkal felőrölt minket. Sokat kell még dolgoznunk – mondta a mérkőzések után Nagy Róbert, a kék-fehérek vezetőedzője.

Az U15-ös lányok egy győzelem mellett egy vereséget szenvedtek
Fotó: a klub

A MÁV Előre Röplabda Akadémia négy győzelemmel és egy vereséggel jelenleg harmadik helyen áll a tabellán.

Majd ugyanebben a korosztályban, de a harmadik vonalban voltak érintettek a székesfehérvári lányok, alsóház nyugati középszakasz, 2. fordulójában. A nemesvámosi tornán 3:0-ra nyert Próderné Pálinkó Szilvia alakulata a Veszprém ellen.

Veszprém Volley Zöld – MÁV Előre RA 0:3

A MÁV Előre Röplabda Akadémia kerete: Pallagi, Bíró, Farkas V., Horváth G., Király, Mészáros J., Jakab, Ozoli, Budai, Madarász. Vezetőedző: Próderné Pálinkó Szilvia.

Az U21-es bajnokság rájátszásában a lányok és a fiúk is két-két mérkőzést játszottak, ám egyik esetben sem örülhettek győzelemnek.

Női U21 rájátszás, A csoport (Gödöllő):

MTK Budapest – MÁV Előre Röplabda Akadémia 3:1 (16, 24, -24, 13)

Gödöllői RC – MÁV Előre Röplabda Akadémia 3:1 (-24, 16, 20, 14)

A MÁV Előre Röplabda Akadémia kerete: Sólyom, Kovács E., Nagy A., Kiss A., Szilágyi, Fáskerti. Vezetőedző: Farkas Mihály.

Férfi U21 rájátszás, D csoport (Debrecen):

MÁV Előre Röplabda Akadémia – MEAFC-Miskolc U21 1:3 (21, -21, -24, -16)

DEAC – MÁV Előre Röplabda Akadémia 3:0 (14, 21, 22)

A MÁV Előre Röplabda Akadémia kerete: Lukács B., Szávai, Hortobágyi, Horváth B., Kerék, Sebestyén, Balogh B., Füzék. Vezetőedző: Gazsi Péter.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában