foci

2021.05.06. 17:47

Megye II: Rangadó Bicskén, és Előszálláson

A megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 16., és 23. fordulóira kerül sor a hétvégén. Északon pótlásokkal igyekeznek utolérni magukat a csapatok.

Káldor András

A Puskás AFC III (fehér) a Bakonycsernyét fogadja

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

THERMOVÁR ÉSZAKI CSOPORT

A 16. fordulóban elmaradt mérkőzéseket pótolják ebben a csoportban a csapatok ezen a hétvégén. A Bicske II számára fontos lenne a három pont begyűjtése, mivel ellenkező esetben a Csór Truck-Trailer csapata szép lassan – még az évzáró előtt – befoghatná. Tabella-szomszédvári csatározás várható Pátkán, ahol a tavasszal jól szereplő vendéglátók egy siker esetén közelebb férkőzhetnek a Puskás Akadémia III együtteséhez. Felcsúton amúgy nehéz kilencven perc vár a Bakonycsernyére

2021. május 8., szombat 17.00

Bicske II (3.)-Csór Truck Trailer (4.)

2021. május 9., vasárnap, 17.00

Pátka (6.)-Vál (7.), Puskás Akadémia III (5.)-Bakonycsernye (2.), Pusztavám-Jüllich (12.)-Szár (8.)

A Puskás AFC III (fehér) a Bakonycsernyét fogadja
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

GROUPAMA DÉLI CSOPORT

A listavezető Vajta folytathatja menetelését a Nagykarácsony ellen, míg az Adony az Előszállás otthonában próbálhat pontot, pontokat gyűjteni. Még arra is van esélyük, hogy esetleg befogják a múlt héten hazai pályán, a Vajta ellen nagy verésbe beleszaladó Káloz gárdáját. Szomszédvári rangadót rendeznek Polgárdiban, a házigazdák idei mérlege jobb, mint a Lepsényé, ráadásul idegenből is elvitték ősszel mindhárom pontot. Szabadbattyánban javíthat a fent említett Káloz, míg az utóbbi három fordulóban veretlen, és öt pontot szerző Seregélyes a Mezőfalva ellen folytathatja sorozatát a kiesés elkerülésésért.

2021. május 9., vasárnap, 17.00

Aba Sárvíz (10.)-Szabadegyháza (13.), Vajta (1.)-Nagykarácsony (9.), Szabadbattyán (8.)-Káloz (3.), Előszállás (5.)-Adony (4.), Seregélyes (12.)-Mezőfalva (7.), Polgárdi (6.)-LMSK. Sport(11.)

Szabadnapos: Baracsi SE (2.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában