foci

2021.08.17. 14:21

Domján Attila visszatér Csákvárra

A Merkantil Bank Liga 4. fordulójában az Aqvital FC Csákvár ideiglenes „állomáshelyén”, a felcsúti Pancho Arénában fogadja szerdán 19 órakor a BFC Siófok együttesét.

Káldor András

Baracskai Roland volt az egyedüli gólszerző tavaly

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Nincs megállás a második vonalban, zsinórban játsszák a csapatok a mérkőzéseket, így aztán szerda után majd vasárnap este sem unatkozhatnak a játékosok, és a szurkolók. Jelen állás szerint úgy tűnik, hogy már csak ezen, a BFC Siófok elleni összecsapáson kell „albérletben” pályára lépniük Mónos Tamás vezetőedző tanítványainak, és az augusztus 29-i játéknapon már visszatérhetnek a csákváriak a Tersztyánszky Ödön Sportközpontba. Addig azonban emberes feladat vár rájuk a Balaton-parti alakulat ellen, melynek vezetőedzője régi ismerőse sok csákvárinak.

Baracskai Roland volt az egyedüli gólszerző tavaly
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Domján Attila, aki nyár óta a BFC Siófok mestere, játékosként 2009 és 2016 között erősítette a gárdát, és edzőként is dolgozott itt, úgyhogy ezt is figyelembe véve igazán pikáns kilencven perc elé nézhetünk. – Abszolút egyenrangú ellenfele voltunk a feljutásra pályázó Vasasnak, hiszem, hogy csak ez a bátor játék lehet az előrelépés kulcsa. Semmivel sem lesz könnyebb a Balaton-partiak elleni meccs, mint volt a vasárnapi. Sőt! Szerdai vendégünk hasonló játékerőt képvisel, így ellenük különösen fontos lenne a győzelem – fogalmazott csapata honlapján Mónos Tamás. Tavaly Siófokon 2-1-re győztek a vendéglátók. Elek Bence és Kiss Balázs góljaira Baracskai Roland válaszolt, a visszavágón ugyancsak ilyen arányban nyertek Elek Bence két góljával.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában