Megyefoci

2021.11.12. 16:00

Igazi ki-ki meccs következik az északi csoport záró rangadóján

A megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 13., utolsó fordulójában északon csúcsmérkőzésre kerül sor a tabella éllovasai között. Délen pedig megerősítheti pozícióját a Mezőfalva, amennyiben érvényesíti a papírformát a Szabadegyháza elleni összecsapáson.

Káldor András

A váli Zágoni Levente (szürke) főszereplője lehet a rangadónak

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

THERMOVÁR ÉSZAKI csoport

A Pázmánd SE hetek óta közel járt ahhoz, hogy pontot, pontokat szerezzen, ám ez nem sikerült nekik. Bakonycsernyén sem ők a favoritok, de idén a házigazdák hazai teljesítménye korántsem olyan meggyőző, mint a korábbi években, úgyhogy nem elképzelhetetlen a vendégek pontrablása. Kiélezett meccsre van kilátás Etyeken, bár a hazai csapat ebben a szezonban otthon öt meccsből csupán egyszer gyűjtötte be három pontot, a Bicske II viszont azért örülhetett már idegenbeli sikernek. A forduló mérkőzésére Csóron kerül sor, a csoport őszi elsőségét eldöntő találkozón a Csór annyiban van kedvezőbb helyzetben, hogy ősszel hazai pályán még nem szenvedett vereséget, a Vál ellenben kétszer vesztett vendégként. A Herceghalom, amennyiben legyőzi a Szárt, még a két csapat közé is ékelődhet a téli szünetre. A Pátka számára egy győzelem előrelépést jelentene, ha a Bakonycsernye pontot vesztene a már említett Pázmánd elleni csatában.

A váli Zágoni Levente (szürke) főszereplője lehet a rangadónak
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

2021. november 13. szombat 13.30

Bakonycsernye (5.) – Pázmánd SE (14.), Etyek (10.) – Bicske II (9.)

2021. november 14. vasárnap, 13.30

Csór Truck Trailer (1.) – Vál (2.), Puskás AFC III (4.) – Videoton Baráti Kör (8.), Pákozd (11.) – Fehérvárcsurgó (12.), Herceghalom (3.) – Szár (7.), Pusztavám-Jüllich (13.) – Pátka (6.)

DÉLI csoport

A Mezőfalva számára nincs nagyobb feladat, csupán egy góllal kell többet lőnie, mint a sereghajtó Szabadegyháza. Ez különösebben nem okozhat problémát, már csak azért sem, mert a Mezőfalva idén egyszer kapitulált hazai pályán, még a 2. fordulóban a Nagykarácsony ellen. Az utóbbi mérkőzéseken azonban kinyitották a gólzsákot, és volt négy, hat valamint nyolcgólos sikerük is. A Polgárdi a Seregélyest fogadja, és amennyiben bezsebeli a három bajnoki pontot akár két helyet is előre léphet a tabellán. Más kérdés viszont, hogy a Baracs SE nem valószínű mindebben „partner” lenne, hiszen nem lehet más céljuk, mint a Nagykarácsony az utóbbi két játéknapon vereséget szenvedő vendégek legyőzése. Esetleges „kihagyásukat” az Előszállás használhatja ki, bár azért korántsem lesz könnyű dolguk a Nagyvenyim otthonában. Jó meccsre van kilátás Kálozon, ahol győzelme esetén akár megelőzheti vendégét a Káloz SE.

2021. november 14. vasárnap, 13.30

Vajtai RSC (1.) – Adony (11.), LMSK (13.) – Aba–Sárvíz (12.), Mezőfalva (2.) – Szabadegyháza (14.), Polgárdi (7.) – Seregélyes (9.), Baracs SE (5.) – Nagykarácsony GYSA (3.), Kálozi SE (8.) – Szabadbattyán (6.), Nagyvenyim (10.) – Előszállás SE (4.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában