Sakk-sikerek

2022.02.18. 10:17

Dobogós helyen állnak a fehérváriak

Két győzelemmel és egy vereséggel zárták a megye sakkcsapatai az NB II-es bajnokág hatodik fordulóját.

Ferencz Balázs

Forrás: pexels.com

A honi sakk csapatbajnokság másodosztályában, a Breyer csoportban vitézkedő Fehérvár SE a Zsámbék sakk csapatát fogadta, és esélyeshez méltóan tartotta itthon a pontokat. Az eredmény ugyan szorosra sikeredett, de a játék képe alapján a győzelem nagyobb arányú is lehetett volna.

Fehérvár SE – Zsámbéki SBE 7-5. Győzött: Szabó Lőrinc, Nádi Ferenc, Pais Nimród, Somos Máté, Fekete Csaba. Döntetlent ért el: Albrecht Gábor, Papagorasz Takisz, Csordás Dávid, Rabi-Nagy Dániel. A fehérvári együttes győzelmével fellépett a tabella harmadik helyére.

Az Asztalos csoportban érdekelt Fejér megyei egyletek egyaránt idegenben vívtak rendkívül szoros csatát. A Rácalmás SE csapata Pécsen vendégszerepelt, és kiélezett partik során zsebelte be a győzelmet. Karmin PSSE – Rácalmás-Királysakk 5,5-6,5. Győzött: Jánoshalmi Attila, Reményi Szilárd, Reményi Szabolcs, Samu József, Dalocsa Vince. Döntetlent ért el: Csernyiczky László, Zsigmond Károly, Zelenák Donát. Rácalmás sakk együttese az NB II hetedik pozícióját foglalja el az Asztalos csoportban.

Ugyanitt a Gárdony csapata Komlóra látogatott, és igen szoros vereséget szenvedett. Komlói BSK – Gárdony VSE 6,5-5,5. Győzött: Köböl Kitti. Döntetlen: Kratzmajer Ákos, Horváth József, Ifj. Mohácsi András, Klimkó Csaba, Gulácsi Donát, Szabó Levente, Szunyogh István, Parrag Sándor, Ifj. Szabó Levente. A gárdonyiak a tabella hatodik helyén állnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában