Jégkorong

2022.05.25. 16:34

Hosszabbított a közönségkedvenc!

Újabb egy évig írt alá a kék-fehérekhez Alex Petan.

Beke Zsombor

Forrás: Árvai Károly

Az olasz támadó több A csoportos világbajnokságon is szerepelt hazája válogatottjával, az idei, finnországi tornán is részt vett, ahol pontjai ellenére csapatával búcsúzott az elitmezőnytől. Petan 2020 óta erősíti a Hydro Fehérvár AV19 gárdáját, az első szezonjában 48 találkozóján 43 pontig, míg a tavalyi idényben 57 mérkőzésen 54 pontig jutott.

– Azért hosszabbítottam meg a szerződésemet Székesfehérváron, mert itt úgy érzem, mintha egy család része lennék. A közösség, a szurkolók, a csapat körül dolgozók és a csapattársaim olyan légkört teremtettek körülöttem, hogy már az első perctől otthon érzem magam és így magam is része lehetek a csapat történelmi sikereinek. Nagyon várom a harmadik fehérvári szezonomat, és hogy újra a bajnoki címért küzdjünk majd és együtt éljünk át az első közös Bajnokok Ligája-élményt! – mondta a klub honlapjának a 30 éves támadó.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában