Az edző látja: javulni kell

2022.08.28. 19:08

"A három kapott gól nem megengedhető"

A Mol Fehérvár FC 3-1-es vereséget szenvedett a Kisvárda Master Good vendégeként az OTP Bank Liga 5. fordulójában. Értékeltek a vezetőedzők.

Ferencz Balázs

Forrás: Szabó Miklós/MW

- Az első félidőben látszódott, hogy a Kisvárda a kontrákra rendezkedett be, de ezzel nem igazán tudtunk mit kezdeni, Loic Nego lövésére emlékszem egyedül az első játékrészből mint veszélyes lehetőség - tekintett vissza a meccsre a molfehervarfc.hu oldalon Michael Boris, a fehérváriak szakvezetője. - A második félidőben próbáltunk változtatni és kihasználni az adódó területeket, de a három kapott gól nem megengedhető. Így is megvoltak a helyzeteink és kapura lövéseink, de vagy a kapus védett, vagy blokkoltak és olyan is volt, hogy a saját játékosunkat találtuk el. Javulnunk kell, gratulálok a Kisvárdának a győzelemhez.

- A csodálatos és fantasztikus csapatunkhoz ilyen közönség is párosult, a pályán is váradi vitézeket láthattunk. Nagyszerű csapatmunkát mutattunk be, végig kezdeményeztünk a mérkőzésen. Tudtuk, hogy mi vagyunk a jobb formában lévő csapat, az elején kicsit tapogatózott mindkét csapat, de már akkor is mi támadtunk többet. Tudatosan és taktikusan járattuk a labdát, játékosaim az elképzeléseinknek és az edzéseken gyakoroltaknak megfelelően teljesítettek - értékelt Török László, a Kisvárda trénere.

 

JEGYZŐKÖNYV


Kisvárda Master Good – Mol Fehérvár FC 3-1 (0-0)
Kisvárda, 2000 néző. Vezette: Bognár Tamás (Buzás, Kóbor)
Kisvárda:  Hindrich – Hej, Kravcsenko, Kovacic, Leoni – Melnyik, Karabeljov (Ötvös, 72.) – Asani (Navratil, 72.), Makowski (Lucas, 83.), Camaj (Vida K., 72.) – Mesanovic (Ilievski, 93.). Vezetőedző: Török László
Mol Fehérvár FC: Kovács – Larsen (Ljednyev, 81.), Stopira, Sabanov – Nego, Bumba (Bamgboye, 53.), Fiola, Heister (Pinto, a szünetben) – Kodro, Dárdai (Hangya, 57.) – Zivzivadze. Vezetőedző: Michael Boris
Gól: Camaj (51.), Makowski (55.), Mesanovic (63.), ill. Kodro (70. - tizenegyesből) 
Sárga lap: Hej (70.), Navratil (74.), ill. Hangya (92.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában