Nehéz hatvan perc előtt

2023.05.26. 13:15

A Kohásznak van elszámolni valója a Lokival

A női kézilabda K&H Liga NB I 26., záró fordulójában a bronzéremre esélyes DVSC SHAEFFLER csapata látogat ma (holnap) 17 órakor a Dunaújvárosi Sportcsarnokba, ahol a DKKA csapatának egyetlen célja lehet ellenük, hogy visszavágjon az őszi nagy különbségű vereségért.

Káldor András

Farkas Johanna (DKKA) a debreceni Kácsor Grétát próbálja megállítani

Fotó: KA/haon

A DVSC SHAEFFLER gárdája a tavalyi szezonban nagy fölénnyel szerezte meg a bajnokság bronzérmét, s mivel azóta tovább erősödött kerete, idén is egy lépés választja el ettől. A két csapat szeptemberi összecsapása igencsak egyoldalú volt, a Hódos Imre Sportcsarnokban lejátszott találkozón 13 gólos különbséggel, 40-27-e győzött a hajdúsági alakulat. Ezen a meccsen cirka húsz percig voltak partiban vendéglátóikkal az újvárosiak, ezt követően azonban igencsak kinyílott az olló, és fokozatosan növelte előnyét a Loki.   

A Kohász a múlt szombaton vereséggel zárt a Kisvárda Master Good csapata ellen, amelyet a debreceniek előző héten péppé vertek (9-35) Várdán. Így aztán borítékolható, hogy rettentően nehéz mérkőzés vár Rapatyi Tamás vezetőedző tanítványaira a szezonzárón, és az is száz százalék, hogy a DVSC SHAEFFLER mindent bele fog adni, mivel be kell biztosítania a harmadik helyét az őket üldöző Motherson Mosonmagyaróvári KC-val szemben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában