Csúcsforgalom a tabella alján

2024.05.05. 17:34

Vasárnapi csata a Köfém csarnokban

Két hullámvölgyben lévő csapat csap össze anyák napján a Köfém csarnokban.

Szupkai Gábor

Csak keményen

Fotó: Fehér Gábor

Feltorlódtak egymásra a csapatok a K&H Liga tabellájának utolsó harmadában. A fordulóban ismét győztes meccset produkáló Kozármisleny még így is le van szakadva, de előttük a NEKA, a Békéscsaba, a Kisvárda, az Alba Fehérvár KC és Vasas menekül a kiesés elől. Anyák napján ráadásul az Alba Fehérvár KC a Kisvárdát fogadja, így valamelyik lélegzetvételnyi előnyhöz juthat ebben a versenyben. 

Az őszi mérkőzésen egy góllal az Alba nyert idegenben, 31-30-ra.

Nagyon fontos meccs lesz a vasárnapi, ennek jegyében készülünk fel. Nincs idő gondolkozni és nyalogatni az elmúlt mérkőzések miatti sebeinket, átbeszéltük a problémákat és javítani fogunk rajtuk. A védekezésen nagy hangsúly lesz, és ha emellé jön a jó játék, akkor nem lesz gond, megnyerjük a találkozót – mondta a mérkőzés előtt Kubina Molli, a fehérváriak kapusa.

Vasárnap nehéz mérkőzésre készül a csapat, melyen minden pillanatban élesnek kell maradnunk. Ki vagyunk már éhezve a győzelemre, és igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy ne legyen kérdés a két pont sorsa – nyilatkozta Dubán Nikolett, az Alba Fehérvár KC beállója.

A mérkőzésre minden édesanyának ingyenes a belépés.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában