A cseh játékos szerint jó idénye lesz a felcsútiaknak

2024.06.30. 20:00

Jakub Plsek: Hiszek a csapatomban

Elkezdte a felkészülést a következő idényre a Puskás Akadémia FC. A klub hivatalos honlapja Jakub Plsekkel beszélgetett.

Szabó Róbert

Jakub Plsek szerint sikerült feltöltődnie a szünetben

Fotó: puskasakademia.hu

– Ilyenkor túl gyorsan telik az idő, Hazamentem a szülőfalumba, meglátogattam a családomat, hiszen nagyon ritkán tudunk csak találkozni. Ilyenkor próbálunk mindent bepótolni – kezdte gondolatait a cseh játékos a puskasakademia.hu-nak. Hozzátette, családjával nyaraltak is, sokat játszott kislányával és úgy érzi sikerült feltöltődnie a pihenő alatt.

Az olaszországi Bibionében tartott csapatépítő edzőtáborral kapcsolatban elmondta nagyon kemény futóedzéseket csináltak, nagyon intenzív volt a program. Kiemelte, mindenki tisztában van az alapozás fontosságával és azt is hozzátette, örült, hogy találkozhatott csapattársaival.

– A csapatépítő programokat is élveztük, de első körben a munkán volt a hangsúly – folytatta Plsek.

A Konferencia-liga sorsolással kapcsolatban is megkérdezték a cseh futballistát, aki elmondta, fontos, hogy megvalósítsák amit elterveznek majd az ukrán Dnyipro ellen.

– A szezon ezen szakaszában bárki lehet az ellenfél, az a lényeg, hogy továbbjussunk a következő körbe – mondta a nemzetközi kupával kapcsolatban a játékos.

Az új évre kitűzött céljaival kapcsolatban úgy nyilatkozott Plsek, hogy először a Kl-re kell koncentrálniuk, szépen sorban kell haladniuk.

– Az a legfontosabb, hogy jól sikerüljön a felkészülési időszak, tökéletes állapotban várjuk a szezont. Nem lesz könnyű dolgunk, először a Konferencia-ligára kell koncentrálnunk, majd kezdődik a bajnokság is. Hiszek a csapatomban, és úgy vélem jó idényünk lesz – zárta gondolatait Jakub Plsek.

A felcsúti csapat jelenleg itthon készül, majd Ausztriába utazik edzőtáborba, ahol három edzőmérkőzést is fog játszani két osztrák és egy cseh csapat ellen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában