Az apja lett az edzője a Vidi középpályásának

2024.06.30. 11:38

"Sokkal szigorúbb velem ,mint korábban"

Pető Milán a Fehérvár FC kezdőjében kapott helyet a Bábolna SE elleni felkészülési mérkőzésen. A Vidi 9-0-ra nyert, a 19 éves középpályás jól futballozott.

Ferencz Balázs

Pető Milán kezdő volt a Vidiben a Bábolna SE ellen

Forrás: fehervarfc.hu

Fotó: Tóth Ella

- Első mérkőzésnek jó volt, a továbbiakban megpróbálunk méginkább fókuszálni - fogalmazott a Bábolna elleni találkozót követően Pető Milán, aki még ismerkedik új helyzetével: édesapja lett a saját edzője. 

- Egyáltalán nem könnyű, nehéz a közös munka ezen részét megszokni. Próbálom kizárni, hogy az apám egyben az edzőm, és ő sem úgy áll hozzám, mintha a fia lennék. Sokkal szigorúbb velem, mint korábban. Nem könnyű helyzet, de eddig úgy tűnik, hogy sikerül megoldanunk - beszélt a fiatal játékos Pető Tamásról.

Milán a jelenlegi Vidiről is véleményt formált.

- Úgy tudjuk, megmarad a csapat nagy része és igazolni is próbálnak a vezetők. Ha marad ez a csapat, akkor szerintem jók leszünk. Célkitűzés még nincs, gondolom az első bajnoki mérkőzés előtt fogalmazzuk meg a terveket a szezonra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában