Megye I

2024.06.03. 11:25

Vannak még nyitott kérdések

Káldor András

Még nem biztos, hogy a I. osztályban folytathatja a Martonvásár (zöld)

Fotó: Kricskovics Antal / FMH

A versenykiírás szerint a Bodajk csapata elbúcsúzott az I. osztály küzdelmeitől, feljutott a II. osztály Déli csoportjának élén végző, és vármegyei I. osztályú licenccel rendelkező Adony gárdája, ám az Északi csoportban aranyérmes Bakonycsernye együttese nem vállalta a felsőbb osztályban való szereplést. Ellenben több nyitott kérdés van még a következő idény mezőnyének összetételében, hiszen az NB III-ból kiesett a Dunaújváros FC és a Fehérvár FC II. csapata. Abban az esetben, ha mindkét klub beadja ide a nevezését, akkor a Martonvásár a Bodajkhoz hasonlóan a második vonalban folytatja. Amennyiben azonban a MÁV Előre FC Főnix kiharcolja az NB III-as tagságot az osztályozón a Martonvásár továbbra is I. osztályú maradhat.
Rengeteg tehát még a bizonytalanság, melyekre a következő hetek adhatnak választ. Mindenesetre az már szinte biztos, hogy a 2023-2024-es vármegyei I. osztály pontvadászata hosszú évek, a 2016-2017-es idény után újra 16 csapattal indulhat el augusztusban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában