Röplabda

2 órája

Az első erősítés

Bemutatta a MÁV Előre SC Extraligában ezüstérmes férfi csapata a gárda első idei igazolását. Bandi Bernát a MÁV Előre Akadémián kezdte pályafutását, majd a fővárosból tért vissza.

Káldor András

Bandi Bernát és Dr. Tálosné Rozsinszky Rita az Észak-dunántúli Röplabda Akadémia MÁV Előre SC röplabda szakosztály vezetője.

Fotó: A klub

A 19 esztendős feladó a távozó Tomas Dileo helyét veszi majd át Omar Pelillo vezetőedző együttesében. Bandi Bernát a MÁV Előre U21-es csapatában kezdte bontogatni szárnyait, ahonnan az előző idényben igazolt a MAFC-BME-hez.

A 188 centiméter magas játékos az első felnőtt szezonjában a budapesti együttesnél eredményes volt, az Extraligában nagy csatában végül bronzérmet nyert csapatával.

Az ifjú tehetség a nyári szünetben sem áll le, testvérével, Bandi Olivérrel – aki tavaly a Dág KSE-ben játszott - az ÉDRA férfi strandröplabda csapatában sorra halmozza a jobbnál jobb eredményeket. Legutóbb a Strandröplabda Klub Kupán állhattak fel a dobogó harmadik fokára. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában