Hol itt, hol ott

2024.07.04. 15:17

Folytatódik az együttműködés

A FEHA19 és a Hydro Fehérvár AV19 megállapodásának értelmében a 2024/25-ös idényben is játszhat a FEHA19-ben - természetesen a szakmai stábok döntésének függvényében - Ambrus Csongor, Csollák Márkó és Falus Ádám.

Szupkai Gábor

Ambrus Csongor nem tölt, csak lő

Fotó: Soós Attila/Titánok

A korábbi években már kölcsönösen előnyös együttműködés alakult ki a FEHA19 Erste Ligás csapata és a Hydro Fehérvár AV19 ICEHL-együttese között, amely a játékosok fejlődésének javát szolgálta.
Ez a szakmai kapcsolat folytatódik a 2024/25-ös idényben is, így Tokaji Viktor variációs lehetőségeit növelheti a Hydro Fehérvár AV19 játékosai közül Ambrus Csongor, Csollák Márkó és Falus Ádám esetleges bevetése is, amennyiben nincs a jégkorongozóknak ICEHL-mérkőzésük.
Ambrus Csongor a most véget ért szezonban rengeteg új tapasztalatot szerzett, hiszen 38 EL-mérkőzésén hét gólig és öt gólt érő átadásig jutott, emellett 16 ICEHL-találkozóra is nevezték.
Csollák Márkó sem panaszkodhat az idényére, ő 33 EL-fellépésén 6 gólt és 16 gólpasszt szerzett, emellett 9 ICEHL-mérkőzésen is játszott.
Falus Ádám a tavalyi bajnokságban alapembere volt a FEHA19 csapatának: 41 EL-mérkőzésen három gólt és egy gólpasszt jegyzett, emellett 13 ICEHL-találkozón is szerepet kapott, ahol 1+3-as mutatót hozott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában