Dobson-ügy

2024.07.02. 18:23

Jött-ment az angol focista?

Úgy tűnik, mégsem erősíti a Fehérvár FC labdarúgócsapatát a 2024-2025-ös idényben a 26 éves angol középpályás, George Dobson.

Ferencz Balázs

George Dobson februárban a nevével ellátott Vidi-mezt is kapott

Forrás: fehervarfc.hu

Javában tart a felkészülés, bő három hét múlva a Konferencia-ligában kezdi az idényt a Pető Tamás vezette Fehérvár FC. Azonban még erősen kérdéses, hogy milyen kerettel utazik Azerbajdzsánba, a Sumgayit otthonába a Vidi. Rockov, Hangya, Szabó Levente, Bese Barnabás, Sigér, Karamoko és Gerényi Bence távoztak Fehérvárról, míg érkezőként eddig Bohdan Melnyiket jelentette be a székesfehérvári együttes, mellette pedig végleg megszerezte Tóth Balázs játékjogát, és már korábban megegyezett az angol George Dobsonnal.
A Charlton Athletictől érkezett védekező középpályás februárban egyezett meg a fehérváriakkal, hogy június 30-án lejáró angliai munkavállalását követően magyar légióséletet vállal. Július elsejétől lett volna a Vidi játékosa, de a klub honlapja hivatalosan nem jelentette be érkezését. A bennfentes infókkal is bíró drukkerek tudni vélik, hogy a 26 éves angol labdarúgó családi okokra hivatkozva kérte, hogy szerződése ne lépjen életbe. Kérdés, a  Vidi vezetősége partner-e a League One-ban összesen 265 mérkőzést letudó, 7 gólt és 18 gólpasszt jegyző középpályás ügyében, s elengedi a játékost?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában