Sima vereség

6 órája

Alulmaradt a vármegyei rangadón, kiesett a kupából a Vidi

Nem tudta kiharcolni a továbbjutást a Simple Női Kupa második fordulójában a Fehérvár FC, amely 3-0-ra kikapott a Dunaújvárostól.

Szabó Róbert

A megfiatalított Vidi kikapott Dunaújvárosban

Fotó: fehervarfc.hu

A vármegyei rangadó előtt az első fordulóban a Vidi a Paks otthonába látogatott, ahol 1-0-ra diadalmaskodtak a lányok a 17 esztendős Fábián Virág találatával. A többgólos győzelem csak azért maradt el, mert a hazaiak kapusa rendkívül jó teljesítményt nyújtott.

Andorka Péter vezetőedzőnek már a Tolna vármegyeiek ellen is tartalékos kezdővel kellett pályára küldeni a csapatát, nem volt ez másképp a Dunaújváros FC elleni megyei rangadón sem a második fordulóban. A megfiatalított gárda már a hatodik percben hátrányba került, Vojnity Nóra Anna vette be a mindössze 15 esztendős Czuczai Daniella kapuját, 1-0. A félidőig újabb gól már nem született, így a házigazda előnyénél vonultak a szünetre a felek.

A fordulás után két percet kellett várni, hogy Csamangó Dóra révén megduplázza előnyét a Dunaújváos, a végeredményt pedig Kókai Mariann állította be az 55. percben. 

A továbbjutással a Dunaújváros a Zalagerszegi TE otthonában lép pályára a harmadik fordulóban, amely 6-2-re győzte le a Nagykanizsát.

A Fehérvár FC női csapata augusztus 31-én, 14 órakor Sopronban kezdi majd meg az NB II-es bajnokságot, az addig hátralévő időben pedig gőzerővel készülnek a lányok a pontvadászatra.

Női Simple Kupa, második forduló

Dunaújváros FC – Fehérvár FC 3-0 (1-0)
Dunaújváros, Vezette: Hegedűs Imre (Piri Kata, Simon Tamás Sándor)

Dunaújváros FC: Regős – Kókai, Nagy A., Váradi, Sárkány, Vonity, Csamangó (Bálint P., 62.), Domján (Szabó A., 58.), Hornyák (Kátai, 65.), Véninger, Németh F.

Fehérvár FC: Czuczai – Gergics, Zuggó, Csillény (Balazsek, 68.), Tóth A., Szombati, Kálmán (Papp K, 68.), Zámbó (Forstner, a szünetben), Kozma, Farkas, Kovács L. (Janus, 68.). Vezetőedző: Andorka Péter

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában