Nem opció

2 órája

Bajban a Panathinaikos a korábbi Vidi-játékos 400 milliós fizetése miatt

Nem opció a szerződésbontás Kleinheisler László esetében a Panathinaikosnál a játékos gigantikus fizetése miatt.

Szabó Róbert

Kleinheisler László gigafizetése miatt van bajban a Panathinaikos

Fotó: Hellas Football / X

A panathinaikos-cosmos.com oldal készített egy összeállítást azokról a játékosokról, akikre már nem igazán számít a görög együttes szakvezetése, de jelentős költséget jelentenek a klub számára a fizetésük miatt. A felsorolt labdarúgók közt szerepel Kleinheisler László is, akivel kapcsolatban már hetekkel ezelőtt arról írtak, hogy nincs jövője az athéniaknál, hiszen Diego Alonso vezetőedző nem tart igényt a szolgálataira, így már idén nyáron távozhat Görögországból.

A távozás szinte bizos, a szerződésbontás azonban nem lehet opció, hiszen ez igen súlyos anyagi vonzattal járna a Panathinaikosnak az összeállítás szerzője szerint.

– A régóta számításba vett játékosok közül leginkább Kleinheisler Lászlóval kell foglalkoznia a Panathinaikosznak. A magyar középpályás a Panánál nem vált be, míg a Hajduknál töltött féléves kölcsönadásából nem lett végleges átigazolás, hiszen ott sem tudott gyökeret verni. A "zöldeknek" ráadásul két évre szóló „baja" van a magyarral, hiszen 2026-ig kötelezte el magát 1 millió eurós (500-500 ezer euró évente) fizetéssel, ami az adókkal együtt 1.280 millió eurós bér jelent a klubnak. Mivel Kleinheislernek incs oka arra, hogy kiszálljon ebből a szerződésből, a megoldást a kölcsönadás jelentheti az esetében – áll a görög portál cikkében.

Az egykori Vidi játékos 2023 januárjában került Athénba, majd egy év után a horvát Hajduk Splithez került kölcsönbe, azonban idén nyáron visszatért Görögországba, ahol korábban 21 tétmeccsen kapott lehetőséget, amelyeken két gólt jegyzett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában