Strandröplabda

2 órája

Címet védtek a lányok

A MÁV Előre SC és az Észak-dunántúli Röplabda Akadémia színeiben versenyző Vaida Beáta-Villám Lilla páros ismételten diadalmaskodott az Audi Hungaria Strandröplabda Magyar Bajnokság döntőjében.

Káldor András

Vaida Beáta és Villám Lilla párosa lett az első a nőknél Fotó: Török Attila

Már hagyománnyá vált, hogy a négy állomásos strandröplabda bajnokság döntő fordulójának idén is a magyar strandröplabdázás szentélyének számító Lupa Beach adott otthont. 
A női fináléban nem született meglepetés, hiszen azóta, hogy egy éve összeállt Vaida és Villám páros, egyetlenegyszer sem szenvedtek még vereséget magyar párostól. Ez a mostani fináléban sem változott, így utóbbi már negyedik, előbbi pedig harmadik magyar bajnoki címét ünnepelhette.
A kilátogatók egy nagyon izgalmas és kiélezett döntőt láthattak, amelyet végül a Vaida–Villám páros nyert meg 2:0 (14, 16)-ra a tavaly szintén finalista Kun Stefánia-Windisch Kinga duó ellen.

A férfiaknál a MÁV Előre SC/ÉDRA színeiben induló Bandi Bernát és Bandi Olivér ezúttal nem jutott tovább a csoportmérkőzéseken, míg Fazekas Bálint és Papp Mátyás kettőse pedig a negyeddöntőben vérzett el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában