"Van tartása a csapatnak"

16 órája

Dala Martint is méltatta Pető Tamás

Második győzelmét szerezte a labdarúgó NBI-ben a Fehérvár FC, miután péntek este legyőzte hazai pályán az MTK-t.

Németh Krisztián

Fotó: fehervarfc.hu

Remek, egy gólos győzelmet aratott a Vidi az MTK ellen, annak dacára, hogy néhány órával korábban elvesztette egyik legjobbját, az Angliába igazoló Tóth Balázst.

A 20 éves Dala Martin meghálálta a bizalmat, és bravúrokat bemutatva, kapott gól nélkül hozta le a találkozót, Nejc Gradisar pedig zsinórban második bajnokiján talált be. 

Pető Tamás érthetően lelkesen nyilatkozott a lefújás után.

Fotó: fehervarfc.hu

- Végig nagyon összeszedett és koncentrált volt a csapat. A felkészülésünk nem volt zökkenőmentes, sok sérültünk van, több játékosunk pedig egyéb okokból hiányzott. Akik ma pályára léptek, megmutatták, hogy van tartása a csapatnak - szögezte le a mester, hozzátéve, a játékukon van még mit javítani.

- Dala Martin teljesítményét külön is kiemelném! Sok fiatal játékos alkotja a keretet, van két tehetséges kapusunk, akik erre a lehetőségre vártak. Tóth Balázs helyére beugrani nehéz örökség, de Dala Martin élni tudott az eséllyel. És ott van még a másik fiatal kapusunk, Veszelinov Dániel, ő is meg fogja kapni a lehetőséget. Örülök Gradisar újabb góljának, többször elmondtuk neki, hogy bízunk benne, tudtuk, hogy nem felejtett el gólt lőni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában