Már megint

12 órája

Ismét az éllovas az ellenfél

Hétvégén már a 4. fordulót rendezik a labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II-ben, ahol a Csákvár az újoncként is listavezető, három győzelemmel rajtoló Szentlőrinchez látogat. Az előző fordulóban az éppen akkor listavezető Gyirmót volt a csákváriak ellenfele.

Szupkai Gábor

A Gyirmót ellen nem ment

Fotó: Kricskovics Antal

A Baranya vármegyei Szentlőrinc a sikeresen megvívott osztályozó után rögtön a gázra taposott az NB II-ben is. Az új  vezetőedző, Waltner Róbert irányításával mindhárom bajnoki találkozóját sikerrel vívta meg. Elhozták a három pontot Ajkáról és a tavasszal még élvonalban szerepelt Mezőkövesd otthonában is nyertek, a kettő között pedig otthon leckéztették meg a Soroksárt.
A szentlőrinciek kerete alaposan átalakult a tavalyihoz képest, és rutinos, magasabb osztályt megjárt játékosok sora igazolt Szentlőrincre, többek közt Poór Patrik vagy éppen Bőle Lukács.
Csákváron viszont nem túl jó hír, hogy két vereség mellett Mészáros Dávid és Simon András személyében meghatározó játékosok dőltek ki hosszú időre a sorból. 
A vasárnap 17.30-kor kezdődő találkozót Bene Gergely vezeti, segítői Mohos Milán és Bertalan Dávid lesznek. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában