Kiakadtak a kispesti szurkolók

2 órája

Az utolsó csapást a Csákvár adta

A Merkantil Bank Ligában szenvedő Budapest Honvéd szurkolóinak a Csákvár vitte be a végső csapást.

Kelemen Kornél

Üzentek az ultrák a fővárosi csapatnak

Fotó: Szűcs Attila/BVSC

A másodosztályt borzalmasan kezdő Budapest Honvéd FC fanatikusai egyre csalódottabbak, és ingerültebbek. A pár éve még stabil NB 1-es csapat, már sorozatban második idényben szerepel a Merkantil Bank Ligában, miután az előző szezonban, csak a kilencedik helyen végeztek. A szurkolók remélték, hogy az új idényben valós esélyük lehet visszajutni az első osztályba, de az együttes botrányosan kezdte a szezont. Nyolc forduló után 7 ponttal utolsó előttiek a tabellán, és egyre nagyobb veszélyt jelent a kiesés réme. 

A hetedik fordulóban a Csákvár ellen 3-1-re elveszített mérkőzés volt az utolsó csepp a pohárban a kispesti ultrák számára, akik a hétvégén üzentek a csapatnak, és a vezetőségnek. A Fejér vármegyeiek elleni vereség miatt az ultracsoport tagjai a hétvégi BVSC elleni hazai mérkőzésén egészen a 30. percig üresen hagyták lelátójukat, és csak egy üzenetet hagytak kifeszítve amin az „Üres ígéretek, üres lelátó" felirat állt.

A Csákvár elleni mérkőzés után azért is lehettek csalódottak a kispesti szurkolók, mert ugyan jobban kezdte a szezont a vendéglátójuk, mégis úgy érezték kötelező lett volna pontot szerezniük, hiszen az előző szezonban sem kaptak ki tőlük, emellett ha bármit is el szeretnének érni idén, nem engedhetnek meg maguknak hasonló vereségeket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában