Dicséret, kritika vagy útmutatás?

9 órája

Megmondta a frankót az RBD vezérszurkolója a Vidi-játékosoknak (videóval)

A vendégcsapat 2-1-es győzelmével zárult Fehérvár FC - Paksi FC mérkőzés lefújása után a Vidi játékosai az RBD szektor elé járultak, ahol komoly iránymutatást kaptak a vezérszurkolótól.

Németh Krisztián

Fotó: fehervarfc.hu

A vasárnap délután lejátszott találkozón hiába került előnybe Holender Filip bombagóljával a Vidi, hiába védett tizenegyest Dala Martin, a Paks előbb egyenlített, majd emberelőnybe kerülve, az utolsó percben a győzelmet is megszerezte. Pető Tamás együttese kőkeményen harcolt és tíz emberrel sem adta fel, hogy újra előnybe kerüljön.

Már csak emiatt is indokolt volt, hogy hiába kapott ki a csapat, a lefújás után pozitív volt a hangulat, ahogy az alábbi videóban is látható a játékosok együtt ugráltak az Red-Blue Devils tagjaival.

Ám ezt megelőzően az RBD vezérszurkolója erőteljes előadást tartott a játékosoknak. Úgy tudjuk azt vázolta fel, hogy a soron következő, nagy rivális Győri ETO elleni bajnoki mennyire fontos. Ott nem jöhet szóba vereség, úgy kell küzdeniük majd a pályán a játékosoknak, amilyen szenvedéllyel az RBD szurkol a lelátón.

A Vidi szombaton 14:30 órától lép pályára a Győri ETO otthonában az NBI kilencedik fordulójában.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában