A szezon egyik legszebb találata

2 órája

Nem lehet megunni Holender Filip gólját! (videóval)

A Fehérvár FC vasárnap délutáni Paks elleni bajnoki mérkőzése több tényező miatt emlékezetes marad. A játékvezetést most hagyjuk, idézzük fel inkább Holender Filip fantasztikus gólját!

Németh Krisztián

Fotó: fehervarfc.hu

A labdarúgó NBI 8. fordulójára rendelt találkozón - ahogy megírtuk - a Paks parázs körülmények között elvette a Vidi hazai veretlenségét, ám a Fehérvár vezető gólja finoman szólva szépségdíjas.

A nyáron a másodosztályú Vasastól kölcsönbe érkező 30 éves Holender Filip a 45. percben Csongvai Áron tért ölelő indításából bombázott jobb külsővel a kapuba.

Holender a Vidi színeiben negyedik bajnokiján első gólját szerezte, még a Vasas színeiben legutóbb - idén áprilisban - ugyancsak a Paksnak talált be a MOL Magyar Kupa negyeddöntőjében, amely a tolnaiak 5-2-es sikerét hozta Angyalföldön.

A 16-szoros válogatott támadó az NBI-ben 512 nap után volt újra eredményes: még 2023 májusában szintén a Vasas játékosaként az Újpest hálóját zörgette meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában