NB II

2 órája

Rangadó után újabb rangadó

Vasárnap újabb rangadó vár a Budapest Honvéd elleni után az Aqvital FC Csákvárra, hiszen az NB I-től tavaly búcsúzó Kisvárda FC otthonába látogat az együttes a labdarúgó NB II 8. fordulójában.

Szabó Róbert

Újabb rangadó vár a Csákvárra

Fotó: Kricskovics Antal

Tóth Balázs fiai nagyszerű játékkal, emberelőnyben 3-1-es győzelmet arattak a Honvéd ellen a hetedik fordulóban, így már az ötödik helyen állnak hét forduló után a tabellán. Bár a mezőny szoros, és csupán egy-egy pont választja el a csapatokat így is nagyszerű ez az idénykezdet a csákváriaktól. A nyolcadik körben pedig újabb rangadó vár rájuk, hiszen a Kisvárda ellen lépnek pályára.

A szabolcsi együttes két vereséggel indította az idényt, s hiába javított két győzelemmel az elmúlt három fordulóban csak három pontot tudott gyűjteni. A Magyar Kupában csak tizenegyespárbajban jutott tovább az NB III-as III. Ker. TVE ellen. A múlt hétvégén nagy, 4-1-es vereségbe szaladt bele Mezőkövesden, így mindenképp a javítás érdekében fut ki vasárnap 17.00 órától a pályára.

A két együttes legutóbb még a 2017-2018-as idényben játszott egymással, akkor mindkét alkalommal a Kisvárda diadalmaskodott egyaránt 3-0-ra. Ha a legutóbbi, és máig egyetlen csákvári sikert keressük, akkor 2015-ig kell visszarepülni, amikor 2-0-ra fordítva 3-4-re nyert idegenben a Fejér megyei együttes.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában