A Fradi-szurkolók üdvrivalgása fogadta Hunort

2 órája

Alsószentiváni kabala hozott szerencsét a bajnok ellen (videó!)

Mint ismert, az élvonalban szereplő Paks FC labdarúgó csapata hazai pályán állította meg a Ferencvárost! Az alsószentiváni kabala, Hunor pedig még a vérmes vendég szurkolótábort is levette a lábáról.

Kecskés Zoltán

Az alsószentiváni kabala, Hunor pedig még a vérmes vendég szurkolótábort is levette a lábáról.

Fotó: Barbara Gabriella

Rendszerint hatalmas ováció fogadja őt a stadionban, amikor a kezdőrúgás előtt gazdája körbevezeti őt a gyepen és hangosbemondó bemondja szeretett kabalaállatuk nevét, Hunort - a hazaiak üdvrivalgásban törnek ki.

A szentiváni kuvaszkölyök már igazi sztár a paksiaknál, aki játékosságával hamar belopta magát a hazai rajongók szívébe, sőt a ferencvárosi szurkolóktól is kapott bőven szeretetet. Takács Sára és Hunor láthatóan nagyon élvezik a szerepüket, ahogy a videón is látszik: „Szerbusz Hunor" rigmust skandáltak.

– Hihetetlen pillanatok voltak, amitől nem csak nekem, de még egy kabala kutyának is megdobogott a szíve. Gratulálok a csapatnak, Hajrá Paks! – mondta a kuvaszkölyök gazdája, Sára, aki reméli még megannyi boldog pillanatot élhetnek át a csapattal. 

A többi már történelem: a paksiak 3-1-re legyőzték a Ferencváros csapatát, visszavágva a májusi kupadöntő után, ráadásul ezzel el is vették a Fradi veretlenségét. A csak magyar játékosokat foglalkoztató klub és a hungarikumnak számító kuvaszkölyök – mint azt az eredmények mutatják – jó párost alkotnak. Bognár György legényei jelenleg a bajnokság harmadik helyén állnak mindösszesen két ponttal lemaradva az élen álló Ferencváros FC és Puskás Akadémia FC  után. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában