Férfi röplabda

2 órája

Idegenben nyert a MÁV Előre Foxconn

Négy szettben aratott magabiztos győzelmet a MAFC otthonában a MÁV Előre Foxconn a férfi röplabda Extraliga szombati játéknapján.

Szabó Róbert

Magabiztosan nyert a MÁV Előre Foxconn a férfi röplabda Extraligában a MAFC otthonában

Fotó: MÁV Előre Foxconn / Facebook, archív

A székesfehérvári együttes bár sokáig hátrányban volt az első szettben, szép lassan ledolgozta hátrányát, 15-15-nél egyenlített, majd a vezetést is átvette, jól menedzselte az előnyét és behúzta a játszmát, 20-25. A második is nüanszokon múlt, azonban ott nem sikerült jól koncentrálniuk a végén Pesti Marcelléknak, így a MAFC egyenlített, 25-21.

A harmadik játszmában úgy tűnt, hogy a MAFC nagy meglepetésre szettelőnybe kerül, de a Loki 23-21 után zsinórban négy pontot hozott és ismét megszerezte a vezetést, 23-25. A negyedik felvonást is jól indította a házigazda, de 11-9 után fordítottak Tomanóczy Bálinték és magabiztosan diadalmaskodtak, 20-25.

A MÁV Előre Foxconn legközelebb október 24-én lép pályára a Debreceni EAC otthonában.

Férfi röplabda Extraliga

MAFC – MÁV Előre Foxconn 1:3 (–20, 21, –23, –20)
Budapest, Phoenix Sportcsarnok, Vezette: Szabó Péter, Bátkai-Katona Ágnes

MAFC: Katona Á. 5, Tamási 2, Veres 15, Kiss D. 18, Balogh 4, Altunaga 21. Csere: Lassu (libero). Vezetőedző: Pápai Péter

MÁV Előre Foxconn: Szabó V. 3, Tomanóczy 5, Bakiri 15, Pesti 28, Fazekas 7, Luna 6. Csere: Eke 6, Takács M. (libero). Vezetőedző: Omar Pelillo

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában