Női foci

11 órája

Keretet hirdetett Szarvas Alexandra

Kihirdette az Eb-selejtező playoffjára készülő keretét a magyar női labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Szarvas Alexandra.

Szabó Róbert

Bekerült a női A-válogatott keretébe Palakovics Laura is

Fotó: Kricskovics Antal

A magyar felnőtt női labdarúgó-válogatott a harmadik helyen zárta az Eb-selejtező csoportkörét, így két rájátszásos párharc győzteseként vívhatja ki részvételét a viadalon. Ehhez elsőként Skóciával küzdenek meg a lányok, itthon október 25-én 18.15 órától lépnek pályára a Bozsik Arénában, míg október 29-én Edinburghben rendezik majd a visszavágót 20.35 órától. Bár a skótok a mérkőzés esélyesei, a FIFA-világranglistán jelenleg a 23. helyet foglalják el, a magyarok csak a 46-ak, amennyiben sikerrel vesszük ezt a lépcsőt, akkor a finn-montenegrói párosítás győztesével játszhatunk az Eb-szereplésért november 27. és december 3. között.

A válogatottba ezúttal is nem egy olyan játékos került be, aki köthető Fejér vármegyéhez. A kapusok közt ott van Terestyényi Anna, aki a tavalyi idényben még a Fehérvár FC-t erősítette, míg a védők közé beválogatták Palakovics Laurát, aki a Puskás Akadémia játékosa. Természetesen nem maradhatott ki a keretből a martonvásári Csiki Anna sem, aki jelenleg a Tottenham Hotspur futballistája.

A női A-válogatott kerete

A női A-válogatott kerete
Fotó: mlsz.hu

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában