Női vízilabda

2 órája

Kiütéses siker a bajnokság rajtján

Sima győzelemmel indította a női vízilabda OB I új idényét a Dunaújvárosi FVE, amely a Valdor Szentes otthonában diadalmaskodott 18-4-re szerda este.

Szabó Róbert

Simán nyert a DFVE Szentesen

Fotó: DFVE / Facebook

A dunaújvárosiak esélyeshez méltóan kezdtek, egy perc sem telt el a mérkőzésből amikor már két góllal meglógtak, aztán még négyet rámoltak az ellenfél kapujába, így már az első negyedben lezárták a fontosabb kérdéseket, 1-6. A szünet után nem tudott felébredni a Szentes, amely újabb négy gólt kapott, így a szünetre már kilenccel ment a DFVE, 1-10.

A harmadik játékrészben aztán már tízzel vezetett a Dunaújváros, amikor a szentesiek megszerezték második találatukat. Bár a harmadik is összejött nekik, a különbség így is tíz fölé csúszott, 3-15. Végül az utolsó negyedben sem engedte kozmetikázni a Szentest a DFVE, amely kiütéses sikerrel húzta be első bajnokiját az új idényben, 4-21.

A dunaújvárosiak legjobbja Garda volt, akinek mind a hét lövéséből gól született.

Női vízilabda OB I, 1. forduló

Valdor Szentes – DFVE 4-21 (1-6, 0-4, 2-6, 1-5)

Dunaújváros: Maczkó – Jonkl 1, Kardos L., Dobi, Horváth B. 1, Geraldine, Szopori 1, Garda 7, Kardos D. 3, Karancsi, Pál 4, Katsimpiri 4. Vezetőedző: Maxim KordonszkijSZR

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában