Kölcsönkapus

14 órája

Kohász-dráma Dunaújvárosban

Átmenetileg korábbi kapusával pótolja sérült hálóőrét a DKKA. A Kohász NBI-es női csapatánál Oguntoye Viktória kiesése okoz gondot.

Németh Krisztián

Gabrijela Bartulovics már az Alba Fehérvár KC ellen készül

Forrás: dvsckezilabda.hu

Oguntoye Viktória még a bajnokság második fordulójában, szeptember 13-án a Szombathely elleni mérkőzésen szenvedett kisebb sérülést. A hírek arról, szóltak, hogy a 33 éves kapus 6-10 nap után visszatérhet a pályára, ám úgy tűnik hosszabb időre kerül a maródiak listájára.

Hétfőn a DKKA bejelentette, hogy átmenetileg korábbi hálóőrük, Gabrijela Bartulovics csatlakozik a csapathoz.  A 29 éves horvát hálóőr a DVSC-től érkezik kölcsönbe, és november végéig áll a Kohász rendelkezésére.

Gabrijela Bartulovics (lánykori nevén Gabrijela Besen) a horvát RK Sesvete-nél kezdett kézilabdázni, innen került 2018-ban a lengyel MKS Perla Lublinhoz, melynek színeiben a Bajnokok Ligájában és az EHF-kupában is pályára lépett. A 2020–2021-es idényre hazatért és a horvát Varasd játékosa lett, majd 2021 nyarán érkezett Dunaújvárosba, ezután tavaly nyáron került Debrecenbe, ahol 2025-ig tartó szerződést kötött.

A DKKA a vármegyei rangadóra készül, szombaton 16:30 órától az Alba Fehérvár KC otthonában lép pályára.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában