Kettőből kettő

2 órája

Magabiztos győzelmet aratott a DFVE

Magabiztosan, 12-6-ra nyert a KSI SE otthonában a Dunaújvárosi FVE a női vízilabda OB I 2. fordulójában.

Szabó Róbert

Újabb magabiztos DFVE (kékben) győzelem

Fotó: Kricskovics Antal

A dunaújvárosiak a Bajnokok Ligája-selejtező sikerrel vétele után kiütéses, 21-4-es győzelemmel kezdték az új idényt a női vízilabda OB I-ben a Szentes ellen, október 12-én szombaton délelőtt pedig a KSI SE ellen léptek pályára a második fordulóban. Garda Krisztináék ezúttal sem tétlenkedtek, s bár az első negyedet elbukták 2-1-re a szünetben már ők vezettek, 4-5. A fordulás után mindkét negyedet behúzta a DFVE, így ismét magabiztos győzelmet aratott, 6-12.

A mérkőzésen a nyáron érkező Katsimpiri Effrosyni, valamint Kardos Dominika és Kardos Laura is egyaránt három gólig jutott a dunaújvárosiak közül, míg Garda Krisztina kétszer, Szalai Szimonetta pedig egyszer volt eredményes. 

A Dunaújvárosi FVE legközelebb október 22-én ugrik majd medencébe, a III. Kerületi TVE-nél vendégeskednek majd Garda Krisztináék, akik ezzel a találkozóval hangolódnak a Sabadell elleni első BL csoportkörös találkozóra, amit október 26-án rendeznek majd.

Női vízilabda OB I., 2. forduló

KSI SE – DFVE 6-12 (2-1, 2-4, 2-5, 0-2)

Dunaújváros: Maczkó, Eikel – Jonkl, Kardos L. 3, Dobi, Horváth B., Geraldine, Szopori, Garda 2, Kardos D. 3, Szalai Sz. 1, Pál R., Katsimpiri. Vezetőedző: Maxim Kordonszkij.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában