Csordás Csabáék megállíthatatlanok

2 órája

Minden a szokásos, ismét nyert a Bicske (galéria)

Magabiztos, 3-1-es győzelmet aratott a Bicskei TC a Budaörs ellen a labdarúgó NB III. Északnyugati csoportjának 10. fordulójában.

Szabó Róbert

A fehér mezes Bicskei TC továbbra is megállíthatatlan az NB III Északnyugati csoportjában

Fotó: Kricskovics Antal

A Bicskei TC fantasztikusan kezdte az új idényt, az első kilenc mérkőzésből nyolcat megnyert, így várhatta a Budaörs elleni hétvégi bajnokit. Csordás Csaba fiai nem sokat vártak, már az első percben előnybe kerültek Hirman Kristóf révén, a 64. percben pedig már kettővel mentek Szontagh Levente Ferenc góljával.

A hajrában Jármai Zsombor révén a Budaörs szépített, s bár Molnár Sándor kiállítása után emberelőnybe került a vendég együttes, a Bicske szerzett újabb gólt, Beliczky volt eredményes és állította be a 3-1-es végeredményt. A bicskeiek így tíz mérkőzés után 27 ponttal állnak, nyolccal megelőzve a második VSC Veszprémet és a harmadik Mosonmagyaróvári TE-t.

Az Északnyugati csoport másik Fejér megyei együttese, a Puskás Akadémia II. sem bízott semmit a véletlenre, 3-0-ra ütötte ki a Szombathelyi MÁV Haladás VSE-t Tiscsuk Artem, Radics Márton és Mondovics Kevin góljaival.

A Délnyugati csoportban az eddig nyeretlen Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő megszerezte első győzelmét az új idényben, miután 5-1-re kiütötte az MTK Budapest II. csapatát. A házigazda már a negyedik percben hátrányba került, de a második fél­időben Gajdóczi Krisztián és Papucsek Barna góljaival, valamint Bozai Bence Attila triplájával fordított.

Amit a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő megcsinált a második játékrészben az MTK II. ellen, annak pont az ellenkezője sikerült az FC Főnixnek a PTE-PEAC ellen. A székesfehérvári együttes az 51. percben került hátrányba, majd még négy gólt kapott, Major Péter Bence pedig klasszikus mesterhármast szerzett a pécsieknél, 0-5.

Az Iváncsa KSE nem bízta a véletlenre a dolgokat a Bonyhád VLC otthonában. Az első negyedórában kétgólos előnyre tett szert a Fejér megyei együttes Törőcsik Péter Tibor és Vass Benjámin Gergely révén. A második felvonásban aztán Törőcsik újra betalált, a gólszerzők sorát pedig Székely Benedek zárta egy tizenegyesből szerzett góllal, 0-4.
Labdarúgó NB III., 10. forduló
Északnyugati csoport

Bicskei TC – Budaörs 3-1 (1-0)

Puskás Akadémia II. – Szombathelyi MÁV Haladás VSE 3-0 (1-0)

Délnyugati csoport

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő – MTK Budapest II. 5-1 (0-1)

FC Főnix – PTE-PEAC 0-5 (0-0)

Bonyhád VLC – Iváncsa KSE 0-4 (0-2)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában