Jégkorong

16 órája

Pár szerencsés góllal tudtak legyőzni minket

A Skelleftea AIK ellen 4-2-re elveszített kedd esti Bajnokok Ligája (CHL) mérkőzés után elégedett volt csapata teljesítményével Kiss Dávid, a Hydro Fehérvár AV19 vezetőedzője. A szakember mellett megszólalt az első fehérvári gólt szerző Magosi Bálint is.

Kelemen Kornél

Cameron Gaunce gólpasszal járult a szoros eredményhez

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A Bajnokok Ligája főtáblájának ötödik játéknapján Svédországba a Skelleftea otthonába látogatott a Volán, ahol az előző kiírás döntősével mérkőzött meg. A feszült és szoros találkozót követően Kiss Dávid vezetőedző és a csapat veterán támadója Magosi Bálint is elégedetten nyilatkozott a klub hivatalos oldalának. 

– A legfontosabb, hogy nagyon sok jó megoldást láttam a pályán, a csapat hozzáállása és magabiztossága remek volt, ez tartott meccsben minket – kezdte gondolatait a szakember. Emellet kiemelte a svédek rendkívül magas színvonalú játékát, hogy ilyen erős ellenféllel szemben nem fér bele ennyi kiállítás. Viszont a nehézségek ellenére csapata végig hitt magában, remek blokkolásokat mutattak be, a padon ülők pedig szurkoltak a pályán lévőknek. 

– A drukkereknek nagyon köszönjük a támogatást, nem mindennap ülhetünk fel olyan repülőre ahol csak a csapat és a szurkolóink vannak – mondta az utazás kapcsán Kiss Dávid.

– Nagyon jó mérkőzést játszottunk, a végéig meccsben tudtunk maradni, az utolsó pillanatig mindent beleadva küzdöttünk, igazából pár szerencsés góllal tudtak megverni minket – mondta a találkozóról a Volán támadója Magosi Bálint. 

A Hydro Fehérvár AV19 legközelebb október 12-én szombaton 17.30 órától az Alba Arénában lép jégre az Asiago ellen, utána pedig vár a csapatra még egy CHL mérkőzés, október 15-én kedden a címédő Servette látogat Székesfehérvárra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában