Jégkorong

5 órája

Svédországba tart a Volán

Október 8-án kedd este 19 órától a Bajnokok Ligája alapszakaszában a svéd Skelleftea otthonában lép jégre a Hydro Fehérvár AV19

Kelemen Kornél

Bartalis ismét kulcsfigura lehet

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Végéhez közeledik a Bajnokok Ligája alapszakasza, a csapatok már csak kétszer lépnek jégre a sorozatban. Hydro Fehérvár AV19 előbb a svéd bajnokhoz látogat, majd október 15-én kedden 18.30 órától az Alba Arénában fogadja a svájci Servettet.

A székesfehérvári együttes nem a legjobb előjelekkel várja a keddi összecsapást, hiszen a Bajnokok Ligájában eddig négy mérkőzés után pont nélkül áll a tabella utolsó helyén. Arról azonban nem szabad megfeledkezni, hogy nagyon kemény ellenfelekkel kellett szembenéznie Kiss Dávidéknak eddig, ami az utolsó két találkozón is igaz lesz, hiszen az előző kiírás döntőseivel csapnak össze. A feladat nem egyszerű, azonban a sport számtalan csodát tartogat magában.

A svéd bajnok keretében sok változás történt, a klub vezetése leginkább a hazai porondról erősített, inkább a fiatal játékosokra összpontosítanak. A nagy merítési lehetőségnek köszönhetően nagyon kiegyensúlyozott a csapat teljesítménye, a gólok száma is megoszlik a játékosok között. A bajnokságban eddig Oscar Vuollet volt a legeredményesebb a maga négy találatával. Gólpasszok terén Oscar Lindberg kiemelkedik az együttesből, hét forduló alatt hétszer szolgálta ki a csapattársait. 

A mérkőzést október 8-án kedd este 19 órától a Skelleftea Kraft Arénában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában