Megmutatta a gyűrűt

3 órája

Minden, amit tudni lehet Szoboszlai Dominik menyasszonyáról

A vőlegényről nagyon sok mindent lehet tudni, a bájos menyasszonyról jóval kevesebbet. Fellibbentjük a fátylat Szoboszlai Dominik jövendőbelijéről.

Németh Krisztián

A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya komoly döntésre szánta el magát, és eljegyezte szerelmét, Buzsik Borkát, aki ma közösségi oldalán meg is mutatta csodálatos gyűrűjét. Mi pedig a fehérvári lányt mutatjuk be egy kicsit. Íme a lány, aki elrabolta a Liverpoolban és itthon is népszerű Szoboszlai Dominik szívét!

Érdekességek Buzsik Borkáról! Szoboszlai Dominik menyasszonya sportolt, sőt, a focivilág sem idegen neki. A leendő apóssal is lesz közös témája Szobinak.
A friss gyűrűs menyasszony, Buzsik Borka és a boldog vőlegény, Szoboszlai Dominik
Forrás: Szoboszlai Dominik/Instagram

Az abai származású menyasszony hat évvel ezelőtt ballagott el az egyik székesfehérvári gimnáziumból, meg is mutattuk, milyen bájos végzős diáklány volt

Szoboszlai a leendő apósával is passzolgathat

Buzsik Borkához nem csak azért áll közel a sport, mert vőlegénye a legismertebb magyar sportoló, hanem azért is, mert gyermekkorában versenyszerűen foglalkozott szinkronúszással a székesfehérvári Orka SE-ben. Olyannyira, hogy érmeket is nyert az egyesületben, a többi között az Orka Kupán.

Szoboszlai Dominiknak lesz miről beszélgetnie leendő apósával, mivel az Abán zöldségkereskedéssel foglalkozó családfő imádja a focit, és a mai napig rúgja a bőrt az Aba-Sárvíz öregfiúk csapatában. A gárda elég jól muzsikál, a Vármegyei Öregfiúk Bajnokság Déli csoportjában a tabella legelső felében szerepel – akár a Liverpool a Premier League-ben. Az Aba-Sárvíz csak rosszabb gólkülönbséggel áll a második helyen.

Mivel foglalkozik Szoboszlai Dominik barátnője?

Ezután a Corvinus Egyetemen folytatta tanulmányait. Jelenleg marketing- és PR-szakértőként dolgozik. Buzsik Borka Instagram-oldalát több mint 42 ezren követik jelenleg. Tavasszal ez a szám még jóval szerényebb, 10 ezer körüli volt. A nyilvánosság előtt, ahogy arról az Origo is írt, májusban jelent meg először nyilvánosan Dominik mellett, méghozzá nem is akárhol: a Liverpool utolsó bajnokija után Szoboszlai, Borka és a húga, Zsóka együtt fotózkodtak az Anfield, vagyis a Vörösök stadionjának gyepén.

Insta-oldala szerint egyébként sokat utazik és edz is a leendő ara.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában