Eső után... Vasas

5 órája

„Talajgyakorlat” Csákváron

Vasárnap 17 órától újabb patinás klubot győzhet le itthon az Aqvital Csákvár a labdarúgó NBII-ben.

Németh Krisztián

Újabb értékes skalpot szerezhet a Csákvár

Fotó: Kricskovics Antal

A lassan az NBIII-ba lecsúszó Honvédot már kipipálta Tóth Balázs együttese, miután a legutóbbi hazai derbin 3-1-re legyőzte. A kisvárdai vereség után hazai pályán játszanak a kék-sárgák, méghozzá a tabellán három hellyel, de csak egy ponttal mögöttük álló Vasassal. Pintér Attila vezetésével sem kezdett szárnyalni az angyalföldi gárda, eddig mindhárom meccset elbukta az új vezetőedzővel.
– A bajnoki szünetre jó lenne ponttal, pontokkal elmenni, ám ezekért a pályán kell megküzdenünk. Az elmúlt napok esőzése, a pályák állapota miatt nem volt éppen zökkenőmentes a heti gyakorlás, de mindent elkövettünk annak érdekében, hogy felkészülten várjuk a Vasast. Ha képesek leszünk megismételni a legutóbbi hazai meccsünkön, a Honvéd ellen mutatott teljesítményünket, megszorongathatjuk a bajnokesélyest is. Továbbra sem parkoljuk be a buszt a kapunk elé, megpróbáljuk a saját játékunkat játszani. Ha képesek leszünk mindvégig fegyelmezett, szervezett játékot nyújtani, lehet esélyünk a piros-kékek ellen – hangsúlyozta a klub honlapjának Tóth Balázs vezetőedző. 

A talaj mély lesz a Vasas ellen, ha a Csákvár győzni tud negyedik diadalát ünnepelheti a bajnokágban, és még akár az is lehet, hogy fellazítja a talajt Pintér Attila "széke alatt".

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában