Hírek

2010.08.26. 09:57

Az MSZP fehérvári szervezete leadta az ajánlószelvényeket

Az MSZP székesfehérvári szervezete csütörtök reggel leadta a polgármester- és képviselőjelöltté váláshoz szükséges ajánlószelvényeket, ezzel elsőként a szocialisták csapata vált hivatalosan is induló jelöltté az önkormányzati választásokon - jelentette be újságíróknak a párt helyi kampánykoordinátora.

MTI

Knizse Gyula szerint az a tény, hogy a jelöltté váláshoz szükségesnél több mint kétszer annyi ajánlószelvény érkezett a szocialistákhoz már a gyűjtéshez rendelkezésre álló idő első felében, azt mutatja, hogy "a választók nem fordultak el az MSZP-től, s elismerik, hogy Márton Zoltán polgármesterjelölt személyében elismert, igazi baloldali politikust ajánl városvezetőnek a párt".
   
Az MSZP mind a 14 választókerületben állított képviselőjelöltet. Emberi léptékkel címen, Családtámogató, idősbarát alcímmel 50 pontból álló programot is összeállított a párt helyi szervezete.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!