Hírek

2012.04.23. 16:38

"Kisvidi"-siker a Győr ellen

Felcsút - Az NB II-es labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában, a Nyugati-csoportban presztízsmérkőzésre került sor a Vidi és a Győr között. A találkozón a "piroskékek" Máté góljaival győztek.

Matók János

Videoton-Puskás Akadémia-Győri ETO II 2-0 (1-0).

A találkozón a Videoton-Puskás Akadémia csapata - Pajovics - Margitics (Farkas V., 46. perc), Vaszicsku, Apostolopoulos, Farkas N. - Molnár (Balog, 65.), Macsicza, Soós, Jeff Silva -  Uros Nikolics  Máté (Elek, 80.), vezetőedző: Hartyáni Gábor - presztízsjellegű mérkőzést vívott a vendégekkel, s ebből ők jöttek ki jobban. Köszönhetően a többi között Máté Jánosnak, aki újra "megtalálta"  a góllövő cipőjét, és előbb az 57. percben fejjel, majd a 80. percben tizenegyesből (előtte Apostolopoulost rántották le) vette be a győri Nagy kapuját.
- Biztos és megérdemelt győzelmet arattunk, az egyébként fiatal játékosokból álló, de jó fizikumú Győr ellen. A gólokon túl  több helyzetünk is volt - mondta Hartyáni Gábor.
Megyénk másik NB II-es labdarúgó csapata,  a Dunaújváros-Pálhalma ASE -  Abu - Szolomájer, Salamon, Beleuc, Kaszás (Disztl, 84.)  - Nagy A. - Kocsis Gergő (Bezerédi, 28.), Perovics - Vörös (Berényi, 67.)  - Kocsis Gábor, Godslove, vezetőedző: Jakab Elek -  hazai pályán 0-1 (0-1) arányban kikapott a Duna FC Tatabányától.
A vendégek gólszerzője  Farkas J. volt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!