Hírek

2012.07.31. 14:30

A dolgozó minősíti most munkahelyét

Székesfehérvár - Családbarát munkahely pályázatot hirdetett a Gazdaság Házában a SZÉNA Egyesület a Családokért és a Székesfehérvári Otthon Segítünk Alapítvány.

Klecska Ernő

Ösztönözni szeretnénk a családbarát munkahelyek kialakítását, illetve az eddigi jó példák bemutatását, ezért pályázatot hirdetünk, melyen székesfehérvári vállalkozásokat, intézményeket és egyéb gazdálkodó szervezeteket jelölhetnek a munkavállalóik  mondta Bálesné Elekes Rita, a SZÉNA elnöke.
A pályázaton a korábbi hasonló kezdeményezésektől eltérően  magánszemélyek jelölhetik munkahelyeiket. A nyertes munkáltató megkapja a Családbarát munkahely díj-at és munkavállalói ingyenes kommunikációs képzésen vehetnek részt. Azok között a munkavállalók között, akik jelölik munkáltatójukat a pályázatra, egy 3 napos és 2 éjszakás siófoki családi pihenést sorsolnak ki - hangzott el.
 A város önkormányzata támogatja a kezdeményezést  mondta Róth Péter, Székesfehérvá alpolgármestere, aki arra szólította fel a fehérváriakat, hogy minél több jelölést adjanak le. Szabó Sándor András, a kamara pályázati- és innovációs tanácsadója kiemelte:   a fordított kunstrukció, amikor nem a cégek jelentkeznek, hanem  a magánszemélyek jelölhetnek, sokkal sikeresebbnek tűnik a korábbiaknál.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!