Hírek

2012.09.19. 16:49

Vigyázat! Csaló csatornatisztítók kérnek pénzt a lakóktól

Székesfehérvár - A városgondnokság felhívja a fehérváriak figyelmét, hogy a közterületen végzett csapadékcsatorna tisztításért senki, semmilyen esetben nem kérhet pénzt a lakóktól. A csapadékcsatornák karbantartását és a víznyelők tisztítását a városgondnokság szakemberei végzik a közterületeken.

Zsigó Ferenc

 Az önkormányzati cég tudomására jutott, hogy ismeretlenek (általában 5-10 fő) magánházakba csöngetnek be azzal, hogy kitisztították a ház előtt a víznyelőt és ezért pénzt kérnek. Ilyen esetben semmiképpen ne fizessenek, hanem értesítsék a rendőrséget és lehetőség szerint jegyezzék fel a csapat által használt jármű rendszámát!
A csatornatisztítást a közterületeken a városgondnokság végzi térítésmentesen, a nem megrendelt munkáért pedig pénzt senki sem kérhet. Tavaly - minden valószínűség szerint ugyanez a csoport - a városban található cégeket akarta becsapni csatornatisztítás címszóval, ugyancsak pénzt kérve a munkáért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!